Usluge

Ozbiljnost i stručnost

Višegodišnje iskustvo u radu na EU fondovima omogućilo nam je da svakoj prijavi pristupamo stručno i odgovorno. Predanost pružanju visoke razine kvalitete rada omogućila je tvrtci širenje poslovanja i djelovanje na području nekoliko europskih zemalja.

“Uspjeh većine stvari ovisi o tome da znaš koliko dugo trebaš da uspiješ.”

Charles de Montesquieu

Ideja
Nakon što nam se javite, dogovaramo sastanak na kojem nam možete predstaviti svoju ideju, želje ili natječaj za koji ste zainteresirani. Ako ne znate koji bi vam specifično natječaj odgovarao, ne brinite. Tu smo da ga za vas pronađemo
Preduvjeti
Provjeravamo zadovoljavate li preduvjete prihvatljivosti za prijavu na natječaje te utvrđujemo eventualne nedostatke kako bismo ih zajedno uklonili.
Prijedlog
Osmišljavamo najprikladnije rješenje za vaše projekte.
Ciljevi
Izrađujemo ciljeve, aktivnosti i troškovnik koji najbolje odgovara vašim potrebama te ga usklađujemo s uvjetima i kriterijima odabranog natječaja.
Provjera
Provjeravamo prihvatljivost prijave na osnovi uvjeta odabranog natječaja.
Priprema
U suradnji s vama pripremamo i provjeravamo sve preduvjete prijave (obrasce, potvrde i sve ostale dokumente propisane natječajem).
Prijava
Prijavljujemo za vas projekt te pratimo postupak vrednovanja do potpisa ugovora.
Vođenje
Komuniciramo s i izvještavamo relevantnim tijelima, pripremamo i podnosimo zahtjeve za nadoknadom sredstava, provjeravamo i podnosimo svu potrebnu dokaznu dokumentaciju.
Realizacija
Pružamo podršku u provedbi dogovorenih projektnih aktivnosti. Komuniciramo s relevantnim tijelima te pronalazimo rješenja u svakodnevnim situacijama s kojima se možete susresti u provedbi projekata.

Ostale usluge​

Posredovanje

Provodimo istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mijenja te zastupamo tvrtke i obavljamo posredovanje na domaćem i inozemnom tržištu

Investicije i zajmovi

Provodimo savjetovanje pravnih osoba glede strukture kapitala, poslovne strategije i sličnih pitanja te pružamo usluge koje se odnose na pronalaženje investitora i programa zajmova, pripreme dokumentacije i podnošenja prijave za ishodovanje sredstava.

Analiza poslovnih procesa

Nudimo izradu, mapiranje i analizu poslovnih i radnih procesa te pripremu internih priručnika i uputa o radu.