O nama

Iskustvo iz struke

Nakon višegodišnjeg iskustva rada u sustavu upravljanja i kontrole za provedbu europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova u stanju smo klijentima ponuditi priliku da u pripremi i provedbi projekata imaju podršku osoba koje su upoznate sa zahtjevima sustava. Rad djelatnika na pripremi uputa, procedura, metodologija, analiza rizika i reviziji u upravljačkom tijelu omogućuje nam prevenciju neprihvatljivih troškova i povlačenja više sredstava. 

“Ja osobno ne vjerujem u slučajnosti. Uspješni ljudi su oni koji sami stvaraju svoje šanse.”

George Bernard Shaw

Anton Debeljuh - Direktor

Magistar kriminalistike svoj profesionalni put započeo je kao zaštitar 2008. godine. Od 2011. godine karijeru nastavlja u smjeru visokog managementa kao izvršni direktor, a od 2013. radi na pozicijama direktora. U proteklih 10-tak godina uspješno je sam osnivao i vodio tvrtke na međunarodnoj razini (Hrvatska, Mađarska, Rumunjska). Goodwill Consulting Hrvatska, kao dio Goodwill grupe, sljedeći je izazov na njegovom profesionalnom putu. Od svibnja 2022. radi kao međunarodni koordinator za Bugarsku, Hrvatsku i Srbiju. Glavnina posla odnosi se na komunikaciju i koordinaciju između država unutar grupe. Strateškim planiranjem uspješno usklađuje poslovne procese i nadzire implementaciju istih. U prosincu 2022.godine preuzima ulogu direktora Goodwilll Consulting d.o.o.

Dario Golik - Direktor operacija

Od 2015. godine počinje raditi kao voditelj projekata u Posredničkom tijelu razine 2. U Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava, Upravljačkom tijelu za OP ULJP započinje s radom 2018. godine. Aktivno djeluje kao član ESF Tematske mreže za pojednostavljenje te od 2020. godine obnaša dužnosti voditelja Službe za unaprjeđenje sustava i informacijske sustave. Tijekom predmetnog razdoblja odrađuje poslove koordinacije i pripreme smjernica operativnog programa te kontrole i pripreme priručnika o postupanju upravljačkoga i posredničkih tijela. Posebno područje interesa u radu predstavljaju postupci pojednostavljenja, a poglavito pojednostavljene troškovne opcije, u čijoj pripremi je aktivno sudjelovao. Za vrijeme rada u Ministarstvu sudjeluje u osnivanju i djeluje kao su-voditelj radne skupine tijela članica Europske unije na temu Upravljačke provjere na temelju rizika. Tijekom 2022. godine radi u Posredničkom tijelu razine 2 kao voditelj odjela.

Romana Livazović - Direktor prodaje

Kao odgovorna osoba za odjel prodaje Goodwill consulting, za prodaju voli reći da je „živi organ“. Ona pokreće cjelokupno poslovanje bilo koje tvrtke, stoga je vrlo važno imati ispravni prodajni način razmišljanja kao izvor sposobnosti da pokušamo utjecati na kupca svojom prodajom. Dugogodišnje iskustvo u prodaji, odnosima s klijentima te samim mindsetom prodaje stekla je u liderskoj tvrtci u Hrvatskoj koja djeluje i u drugim stranim državama, no kako u poslovnom, tako i u privatnom okruženju trudi se svakodnevno steći i primijeniti informacije koje se odnose na samu prodaju. Izvježbane komunikacijske vještine usavršila je radeći 6 godina u timskim organizacijama na različitim odjelima poslovanja tvrtke. Nije svaka prodaja ista, one se međusobno razlikuju, stoga smatram da di dobar prodavač trebao moći identificirati koji je prodajni pristup najbolji za proizvod/uslugu koju prodaje i koji želi koristiti u svom timu kako bi postigao željene rezultate.

Denis Pazman – Konzultant za EU fondove

Nakon završetka diplomskog studija u Zadru i Zagrebu stječe titulu magistra geografije, a svoj karijerni put započinje 2020. godine zaposlivši se u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice na poziciji administratora EU projekta, a uskoro nakon toga prelazi na poziciju voditelja projekta. Nakon provedene dvije godine u KBCSM-u, postaje voditelj projektnog ureda u Sportskom učilištu PESG gdje je vodio mali tim administratora na aktivnostima nacionalnih i međunarodnih projekata. Osim navedenog, zadužen je bio za financijsko i administrativno praćenje projekata te pripremu ZNS-ova, vođenje sastanaka, promidžbu i vidljivost, traženje i sklapanje međunarodnih partnerstava za ERASMUS projekte. Do sada je radio sveukupno na provedbi 9 EU projekata. Goodwill consultingu priključuje se u studenom 2023. godine.

“Preteško je donijeti stotine dobrih odluka u životu. Radije postavim svoj portfelj tako da moram donijeti samo nekoliko tih pametnih odluka.”

Warren Buffett

01

Posvećenost

Priprema i vođenje projekta može oduzeti vremena i živaca. Stoga promičemo razumijevanje zahtjeva sustava na način koje je lako razumljiv.

02

Motiviranost

Vaš uspjeh smatramo i svojim uspjehom. To nas potiče da se u radu odnosimo prema vašim potrebama i zahtjevima kao da su naši vlastiti.

03

Kreativnost

Iskustvo u radu u nacionalnim organizacijama i iskustvo na internacionalnom tržištu omogućuje da klijentima ponudimo više mogućih rješenja iz različitih perspektiva.