Ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom korištenja pristajete na uvjete korištenja i pravila privatnosti.

Securum Consulting

Impressum

Naziv: Securum Consulting d.o.o. - za savjetovanje
Skraćeni naziv: Securum Consulting
Zastupa: Anton Debeljuh
Registrirano kod: Trgovačkog suda u Zagrebu
Registracijski kod (MBS): 081344641
EUID: HRSR.081344641
OIB: 16066060237

Broj licence:
PDV ID: HR16066060237
Adresa: Utinjska 3H, 10020 Zagreb, Hrvatska
Tel. (CRO): +385 99 256 1033
Tel. (HU): +36 30 214 5060

E-adresa: info@securumconsulting.eu

Bankovni detalji:
Naziv: Raiffeisenbank Austria d.d.
Adresa: Magazinska cesta 69, 10 000 Zagreb, Hrvatska

IBAN brojevi:
HRK - HR9524840081135184304
EUR - HR9524840081135184304

SWIFT: RZBHHR2X

UVJETI KORIŠTENJA

Posjetom bilo koje stranice securumconsulting.EU (securumconsulting.hr i securumconsulting.hu), vi, korisnik pristajete na uvjete korištenja navedene na web mjestu.

Autorska prava

Sve slike i tekstovi prikazani i poredani na web stranici Securum Consulting podliježu autorskim pravima i zaštiti autorskih prava.

Dodatne informacije potražite na web stranici

Podaci na web stranici mogu se mijenjati bez upozorenja. Securum Consulting ne preuzima odgovornost za cjelovitost i točnost podataka prikazanih na web stranici, niti je obvezan ukloniti zastarjele informacije.

Securum Consulting nije odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu kao rezultat pristupa i korištenja web stranica - uključujući poveznice prema drugim web stranicama - neispravnost stranice, neredovito funkcioniranje, kvarove sustava, neovlaštenu upotrebu podataka, računalnih virusa ili pogreške kabela.. Securum nije odgovoran za vanjske poveznice na web stranici.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Operater i voditelj podataka web stranice je Securum Consulting d.o.o.

Securum Consulting posvećen je zaštiti podataka koji su mu povjereni, a njegovo upravljanje podacima u skladu je s propisima EU.

Korištenjem web stranice, korisnik pristaje i prihvaća da se obvezuje odredbama ovih podataka o zaštiti podataka.

Politika kolačića

Ima nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane ove web stranice, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Najčešće razlozi upotrebe kolačića su identifikacija korisnika, pamćenje preferencija korisnika, pomoć pri unosu ili pregledu sadržaja koji je već unašan u prijašnjim posjetima, skupljanje podataka za analize i promotivne kampanje, a sve u svrhu pružanja što boljeg korisničkog iskustva.

Prilikom uporabe kolačića određeni podaci se prikupljaju automatski s vašeg računala pri dolasku na naše stranice. Ti podaci mogu uključivati i IP adresu, datum i vrijeme pristupa, podatke o vrsti računala, operativnog sustava, pretraživaču koji koristite, verzijama programa kao i jezičnim postavkama vašeg računala.

Pristupom na samu stranicu vidjet ćete obavijest o korištenju kolačića koji prikupljaju ove podatke te pritiskom na polje „Slažem se“ dajete nam privolu za prikupljanje tih podataka. Ukoliko na stranicama ne dozvolite privolu, ti podaci neće biti prikupljani, pohranjivani ni obrađivani.

Kolačići mogu biti:

  • Kolačići sesije (Session cookies ) – pohranjuju se na računalu i brišu se odmah nakon zatvaranja preglednika, a omogućuju stranici prikupljanje privremenih podataka poput košarice za kupnju ili komentara.
  • Trajni kolačići (Persistent cookies) – ostaju u računalu i nakon zatvaranja preglednika ili gašenja računala, ali obično imaju rok trajnosti. Naša stranica koristi kolačiće takvog tipa kako bi se olakšao pristup korisnicima što je vidljivo u situacijama kada se korisnik vraća na naše stranice. Kolačići prve strane dolaze sa web stranice koju ste posjetili, a mogu biti privremeni i stalni. Takvi kolačići omogućuju web stranici da sprema podatke koji se koriste kada korisnik ponovo posjeti web stranicu.

Naša internet stranica koristi niže navedene kolačiće:

  • PH_HPXY_CHECK - To su kolačići nužni za korisničko pretraživanje. Služe za normalno funkcioniranje internet stranice.
  • PHPSESSID - Kolačići sesije - To su privremeni kolačići koji ističu (i automatski se brišu) kada zatvorite internet preglednik. Mi koristimo kolačiće sesije da omogućimo sadržaj na više jezika
  • cookie_acc - Ovaj kolačić pamti da li je korisnik prihvatio kolačiće na našoj internet stranici.
  • lang – Ovaj kolačić pamti odabrani jezik

Ukoliko odlučite da ne želite prihvaćati kolačiće s naše internet stranice, postoji mogućnost da nećete moći koristiti određene funkcije na našoj web stranici.

Politika privatnosti

Izjava o privatnosti i sigurnosti osobnih podataka naše web stranice odnosi se na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste te sigurnost tako prikupljenih osobnih podataka.

Ovom politikom privatnosti želimo vas upoznati o našim sigurnosnim mjerama i načinima prikupljanja podataka. Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti i zaštite osobnih podataka. Važno je znati da u bilo kojem trenutku, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole i opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade vaših osobnih podataka. Svoje pravo na pristup, ispravak, zaborav, ograničenje, prigovor i informiranost, možete podnijeti putem naše email adrese ili telefona koji su objavljeni na našoj kontakt stranici.

Sve naše online aktivnosti u skladu su s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkom poslovanju).

SIGURNOST

Ova web stranica poduzima razne dostupne mjere kako bi zaštitila podatke o korisniku. Unošenje povjerljivih podataka putem ove web stranice zaštićeno je on-line i off-line.

Pristup svim podacima o našim korisnicima (ne samo gore spomenutim povjerljivim podacima) je striktno ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su isti potrebni kako bi obavili određenu uslugu.

Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našoj web stranici možete poslati e-mail na našu email adresu.

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi izravno ili neizravno, osobito uz pomoć podataka kao što su ime, prezime, broj telefona, email adresa ili putem drugih osobnih podataka koje nam svojevoljno ostavite.

Našu web stranicu možete koristiti bez otkrivanja i prikupljanja vaših osobnih podataka. Niste obvezni pružiti nam vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranice, osim ukoliko je to potrebno da bi vam pružili uslugu ili omogućili korištenje našeg proizvoda u skladu s vašim zahtjevom. Kada koristite našu internet stranicu možemo pohraniti određene podatke zbog različitih sigurnosnih razloga ili u statističke svrhe. Slanjem upita na našu email adresu od vas dobivamo neke osobne podatke koje koristimo kako bi vam pružili što kvalitetniju uslugu i mogli odgovoriti na vaš upit. Prijenos takvih podataka preko interneta zaštićen je protokolima davatelja usluga kod kojeg imate prijavljen mail. Ti podaci zaštićeni su od neovlaštene ili nezakonite obrade te ih ne dijelimo s drugim osobama.

SVRHA KORIŠTENJA

Podaci koje prikupljamo koristit će se samo u svrhe pružanja naših proizvoda i usluga ili pak u druge svrhe za koje ste dali svoju privolu, osim u slučajevima gdje zakon propisuje drugačije.

RAZDOBLJE ČUVANJA OSOBNIH PODATAKA

Podaci se čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno kako bi ispunili obveze i usluge za koje ste nam dali svoju suglasnost, a najdulje do godine dana nakon čega će biti obrisani, osim ako zakonom nije drugačije određeno ili ako je to definirano ugovornim odnosom.

KOLAČIĆI (ENG. COOKIES)

Kolačići su male tekstualne datoteke koje sadrže jedinstveni identifikacijski broj za identifikaciju vašeg pretraživača (ne vas osobno) na vašem računalu svaki put kad posjetite našu web stranicu. Spremaju se na vaše računalo ili mobilni uređaj od strane web stranice koju posjetite.

Sve informacije koje se pohranjuju u kolačiće su anonimne i odnose se isključivo na funkcioniranje naše web stranice. Primjeri informacija o vašem korištenju stranice uključuju: jezične postavke web stranice koje ste odabrali, zadnje vrijeme posjeta našoj web stranici i slično. Kada ponovno posjetite našu web stranicu, kolačići se šalju toj stranici, a ona prilagođava sadržaj stranice podacima koji se nalaze u kolačiću.

Ne prihvaćanjem kolačića odlučujete da li ćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.

Ukoliko ne pristanete na upotrebu kolačića i dalje ćete moći pregledavati naše web stranice no neki dijelovi neće biti prikazani kako treba ili neće biti dostupni.

Na web stranici www.allaboutcookies.org možete saznati više o kolačićima, kako funkcioniraju te kako ih isključiti.

Informacije o načinu korištenja kolačića i koje kolačiće koristimo na našoj web stranici, pročitajte u našoj Politici kolačića.

PRAVO UVIDA I ISPRAVKA

Za sve vaše osobne podatke koji su kod nas pohranjeni imate pravo uvida, te pravo ispravka, dopune i brisanja istih kada su nepotpuni, netočni i neažurni te ograničavanja obrade vaših podataka kao i pravo prijenosa podataka. Ako želite iskoristiti vaša prava, obratite s vašim zahtjevom putem naše email adrese ili telefona koji su objavljeni na našoj kontakt stranici.

PRAVO NA PRITUŽBU NADLEŽNOM TIJELU

U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi našeg skupljanja i obrade vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

PROMJENE NAŠE POLITIKE PRIVATNOSTI

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo vas o tome na ovoj web stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi. Te promjene stupaju odmah na snagu po samoj objavi. Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 26. ožujka 2021.